Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--lej-en-plsevogn-dub.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5752
Popcornmaskine | Lej en Pølsevogn

Popcornmaskine Bordmodel

 – Effekt: 1300 watt
 – Tilslutning: 230 v
– Størrelse: 58 x 48 x 74 cm.

 

 

Der medfølger skål/bæger til opmåling af majs, saltbeholder med ske, ske til fedt samt skovl til popcorn. Der kan poppes ca.100 bægre popcorn pr. time. Råvarerne er majs, kokosfedt, salt og poser/kræmmerhuse.

MAXI-BORDMODEL

 – Effekt: 2900 watt
 – Tilslutning: 230 v
 – Størrelse: 71 x 52 x 106cm.

 

 

Der medfølger skål/bæger til opmåling af majs, saltbeholder med ske, ske til fedt samt skovl til popcorn. Der kan poppes ca. 200 bægre popcorn pr. time. Råvarerne er majs, kokosfedt, salt og poser/kræmmerhuse.

ANTIKE popcornmaskiner

Lej en Popcornmaskine – Vi har flere forskellige modeller

Vores popcornmaskiner (bordmodellerne) kan være i de fleste personbiler. Med denne popcornmaskine er vellykkede events og fester en garanti. Maskinen egner sig super godt til alle former for arrangementer som fx fødselsdage, bryllupper, skolefester, nyåbninger, jubilæer eller hvis blot man skal hygge sig lidt med lækre snacks derhjemme. Også ideel til hjemmebiografen.

På bare 5 minutter laver popcornmaskinen ca. 230 gram (8oz).

Popcornmaskinen er solidt konstrueret og meget driftsikker. Den er udført i rustfrit stål og rødlakeret metal. Maskinen har integreret varmelegeme og lys, og gryden er behandlet, så den er let at rengøre.

Pris pr. lejedag:

Kr. 650,- inkl. 50 portioner popcorn

Alle priser er inkl. moms.

© Festvognen FætterGuf Aps | Jørgen Thelin | Mimosevej 4 | 3650 Ølstykke

Tlf: 29 45 45 45 | tilbud@festvognen.dk | CVR-nr 14536701