Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--lej-en-plsevogn-dub.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5752
Isvogn | Lej en Pølsevogn
Lej en Isvogn med hjemmelavet italiensk is

Udlejning af isvogne til festlige lejligheder
Sjov og spændende til firmafest, konfirmation, fødselsdage, bryllup, børnehave-sammenkomst og andre festlige lejligheder.

Isvognen er hos Jer under hele festen og afhentes først dagen efter, så der vil være gode muligheder for at nyde den hjemmelavede is.

Pris eksempler:
F. eks. 6 forskellige slags is, inkl. bægre og skeer.

50 personer fra kr. 2.950,- + tillæg for levering – der afhænger af hvor du bor.
For arrangementer over 100 personer, eller med andre sammensætninger, ring for tilbud.

Vi har mere end en isvogn – derfor kan vi tilbyde is til store arrangementer hvor isen skal serveres inden for en kort periode. Kontakt Jørgen Thelin på 29454545 og hør mere om mulighederne.

Ingen arrangementer er ens og derfor skal du kontakte os for en pris til dit arrangement. Vi kan servicerer op til ca. 1000 personer i løbet af en time. Isvognen kræver adgang til strøm og vand og måler ca. 90 cm i bredden og 140 cm i længden. Det betyder at hvis den skal stå indendørs, skal der være en dobbeltdør i indgangen.

Vivaldis laver også firmaaftaler. F.eks. kan vi stille isvognen op i firmaets kantine én gang om ugen i sommerperioden – dét kan da ikke gi’ andet end endnu mere motiverede medarbejdere…..

Kontakt os og hør mere om alle mulighederne.

Hurtig bestilling af isvognen anbefales, især weekender over sommeren og konfirmationer er populære.

© Festvognen FætterGuf Aps | Jørgen Thelin | Mimosevej 4 | 3650 Ølstykke

Tlf: 29 45 45 45 | tilbud@festvognen.dk | CVR-nr 14536701