Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--lej-en-plsevogn-dub.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5752
Baggrund | Lej en Pølsevogn

Lej en vaskeægte dansk pølsevogn!

Skal din fest være uforglemmelig, er det oplagt at leje en pølsevogn og servere pølser og andre lækkerier på gammeldags manér. Festvognen er en rigtig fornuftig alliance for en mindeværdig oplevelse.

Da indehaver af Festvognen Jørgen Thelin for nogle år tilbage tog bestik af sin dagligdag i IT-branchen hvor han arbejdede som it-chef, afgav han sig selv et løfte. Hvis tilværelsen nogensinde skulle have et mere muntert indhold end vrisne IT-brugere, måtte der ske noget. Så han lovede sig selv, at når han flydte 50, ville han forlade branchen og investere i en pølsevogn. Nu er der imidlertid det med gode idéer, at når man først har fået dem, kan det være svært at vente med at realisere dem. Jørgen havde ikke tålmodighed til at vente til en rund fødselsdag og kastede sig derfor ud i projektet langt tidligere end beregnet. Siden da har han ikke fortrudt en enkelt dag. Og den ene pølsevogn blev hurtigt til langt flere. I dag råder Festvognen over hele otte af slagsen – fordelt over hele landet. Den store efterspørgsel gav virksomheden vokseværk, og Jørgens far, Bjarne, er nu også en stor drivkraft i firmaet. Skal man kunne servicere enhver form for festlig lejlighed, skal kapaciteten naturligvis være til det.

Pølsevogn til enhver lejlighed

Succesen er til at forstå. En pølsevogn symboliserer noget helt specielt. Pølsevognen kom til Danmark fra Tyskland helt tilbage i 1921, og der var derfor primært Bayerske pølser til salg. En rød pølse med sennep stod dengang i en nyslået 25-øre, og ønskede man at krydre måltidet med et rundstykke, måtte man slippe 5 øre mere. Op gennem årtierne udviklede pølsevognen sig til den tradition, vi alle kender i dag. Og selvom der de seneste år er blevet færre af dem i gadebilledet, bevarer de stadig deres status som kulinarisk nationalklenodie. Det smarte ved en pølsevogn er, at den kan flyttes på et øjeblik og samtidig er fuldstændig selvforsynende. Den er således uafhængig af strøm- og vandforsyning og er let at stille op, når den festlige lejlighed skydes i gang.

Vælger selv sortimentet

Uanset om det er festmad til en konfirmation eller natmad til et bryllup, der er tale om, er en pølsevogn fra Festvognen på én gang et festligt og praktisk indslag til enhver form for fest. Pølser spreder ganske enkelt godt humør. Ingen lejlighed er for lille, og ingen er for stor. Om det er børnehaven, der skal have serveret røde pølser, indvielsen af en ny fabrik der skal fejres eller den runde fødselsdag, der skal være lidt anderledes. Festvognen tilpasser sig den individuelle fest. Ved ikke at knytte sig til en fast leverandør, har Festvognen desuden altid mulighed for at vælge de bedste produkter, fra et større netværk af leverandører. Og det giver naturligvis også kunderne mulighed for at sammen sætte præcis det udvalg de ønsker. Et almindeligt sortiment tæller alt fra ristede pølser og frankfurtere til otte slags hotdogs. Og skulle man have specielle ønsker klares det let. Det eneste man lige skal huske, er at bestille sine specialønsker i god tid. Jo tidligere man booker sin pølsevogn, desto større er muligheden for at sammensætte et udvalg, der passer på en prik til ens ønsker og behov.

Også popcorn, slush-ice og hoppeborge
Selvom det naturligvis er pølserne, der er i centrum, er Festvognen leveringsdygtig i meget mere en det. Sortimentet tæller alt fra popcorn og candyfloss til slush-ice. Og skulle man have lyst til at udvide festen med en hoppeborg,, lader det sig også nemt arrangere. Festvognen er således en oplagt alliance, når der skal skabes uforglemmelige oplevelser. Uanset om kalenderen viser bryllup, firmafest, rejsegilde eller den runde fødselsdag.

Festvognen FætterGuf ApS, Mimosevej 4, 3650 Ølstykke, Tlf. 29 45 45 45, www.festvognen.dk

© Festvognen FætterGuf Aps | Jørgen Thelin | Mimosevej 4 | 3650 Ølstykke

Tlf: 29 45 45 45 | tilbud@festvognen.dk | CVR-nr 14536701